Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Toader, lui Manda: Ne cunoaștem de undeva? / Ministrul s-a pozat cu liberalii care-i cer demisia / USR-iștii și-au făcut selfie cu #fărăpenali

toader poza senat

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a făcut poze cu senatori PNL, miercuri, în plenul Senatului, unde ar fi trebuit să se discute moțiunea simplă prin care chiar liberalii cu care a făcut poze îi cer demisia din funcție.

Moțiunea simplă depusă de PNL-USR în Senat, „Justiţia, victimă sigură în mâinile lui Tudorel Toader”, nu a fost dezbătută, miercuri, în plen, din cauza absenței masive a senatorilor.

Venit direct din ședința de Guvern la ședința de plen, unde sufla vântul prin sală, Tudorel Toader nu a stat în banca rezervată membrilor Executivului și a intrat în discuții cu mai mulți senatori PSD-PNL-ALDE.

Toader a avut o atitudine relaxată și a fost tot un zâmbet.

O parte din liberali au vrut să facă o poză cu Tudorel Toader și ministrul a acceptat. În grupul vesel a intrat și senatorul ALDE Ionuț Sibinescu. Senatorul PSD Elena Craioveanu nu a vrut să intre în „tablou”. Fotograf a fost senatorul PNL Iancu Caracotă.

Surse senatoriale au spus că ar fi avut loc și un scurt schimb de replici ironice între Toader și un lider PSD.

Președintele de ședință, Claudiu Manda (PSD), a venit la Toader să-l salute și ministrul Justiției i-ar fi spus: `Ne cunoaștem de undeva?'. Au urmat câteva remarce ironice de fiecare parte.

USR-iștii l-au ocolit pe Toader dar și-au făcut un selfie, la câțiva metri de ministru, cu o panglică pe care scria „Fără penali”.

content-image

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.