Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Turul II la PNL: Efectul Klaus Iohannis

Inquam Photos/ Octav Ganea
Klaus Iohannis vot

În PNL nu se pune problema câștigătorului din Turul II la alegerile prezidențiale. Singura discuție a liberalilor este despre cât de mare o să fie scorul lui Klaus Iohannis. Pentru că în partid a apărut o oarecare stare de relaxare, activul de partid fiind convins că Iohannis o să câștige la pas, echipa de campanie PNL a fost nevoită să-și ia măsuri de siguranță. Primarilor liberali li s-a transmis de la centru să se implice în Turul II ca și cum Klaus Iohannis ar pleca cu șansa a doua, au declarat surse din PNL pentru STIRIPESURSE.RO. De asemenea, s-a transmis să se facă campanie de mobilizare pentru o prezență cât mai mare la urne.

„Nu avem voie să ne relaxăm. Trebuie să umilim PSD. Nu trebuie să o lăsăm pe Dăncilă să-și prezinte înfrângerea ca pe o victorie”, au zis surse din staff-ul PNL de campanie. Fiecare absență la urne este o victorie pentru PSD, mai spun liberalii: cu cât e prezența mai mică, cu atât Viorica Dăncilă va avea un scor mai mare.

Dinspre USR vin informații neoficiale că aproximativ 30% din electoratul lui Dan Barna din primul tur ar putea să nu se prezinte în turul 2. De asemenea, liberalii spun că nici la PMP nu este o mobilizare exemplară.

Surse din PNL mai spun că, pe de altă parte, 50% din electoratul lui Mircea Diaconu o să-l voteze pe Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.