Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - UDMR joacă all-in pentru salvarea lui Borbely

laszlo borbely timisoara

Pe holurile Parlamentului este agitație mare pentru că un dinozaur politic, deputatul UDMR, Laszlo Borbely, este la un pas de a fi trimis în malaxorul DNA.

Surse parlamentare ne-au precizat că în cursul zilei de azi, atât Laszlo Borbely, dar și ceilalți oameni ai UDMR au dus negocieri intense pentru a-l face scăpat pe acesta în ședința de plen. Negocierile s-au dus om cu om, atât în plenul Camerei Deputaților, cât și pe holuri.

Din informațiile ajunse în posesia noastră, Borbely și UDMR au presat tare de tot asupra PSD, care ar trebui să facă o magie și să nu asigure cvorumul la ședința de plen în care se va decide soarta deputatului UDMR.

Surse liberale susțin că în PSD s-a dat ordin pe unitate ca un grup masiv de deputați să nu se prezinte la votul final, în așa fel încât să nu fie asigurat cvorumul.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut aviz de la Camera Deputaţilor pentru urmărirea penală a deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului, în dosarul în care este acuzat că ar fi luat mită pentru intervenţii în vederea atribuirii unor contracte, cauză redeschisă recent de DNA Oradea.

Vezi AICI acuzaţiile procurorilor la adresa lui Laszlo Borbely!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.