Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Unde a plecat, de fapt, Alina Gorghiu în timpul votului pe Legea grațierii

Inquam Photos / Octav Ganea
gorghiu Inquam Photos

Un mare scandal s-a născut în PNL, după ce fostul lider al partidului Alina Gorghiu a lipsit tocmai de la votul privind grațierea corupților din Comisia juridică a Senatului. Mulți au acuzat-o pe Gorghiu că a fugit pentru că este blat cu PSD și nu a dorit să facă opoziție.

Citește și: Traian Băsescu aruncă o informație BOMBĂ despre Liviu Dragnea

Surse din PNL ne-au explicat de, de fapt, jocul a fost altul. Alina Gorghiu era, împreună cu Adriana Săftoiu, la o discuție cu Ilie Bolojan, într-o ultimă tentativă de a-l convinge pe acesta să intre în cursa pentru șefia PNL. Sursele noastre susțin că Bolojan nu va intra în această bătălie.

Adversarii din PNL ai taberei Gorghiu-Bolojan au aflat de această întâlnire și s-au urcat pe valul de mânie stârnit pe rețelele de socializare, val generat de absența din Comisia juridică.

În PNL bătălia se dă cu toate armele posibile pentru șefia PNL și va fi un război de nu rămâne piatră pe piatră. Tabăra Gorghiu-Săftoiu ar merge pe mâna lui Bolojan, ceea ce le va aduce în coliziune directă cu tabăra Cristian Bușoi. Practic, va fi o bătălie care se va tranșa în sudul țării, cu avantajul că Bolojan poate aduce alături de el și organizațiile din vest.

De partea cealaltă, va mai fi Ludovic Orban, vechi membru al PNL, care va veni în traistă cu voturile vechilor liberali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.