Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Viorica Dăncilă a anunțat că îl dă în JUDECATĂ pe Klaus Iohannis: Săptămâna viitoare ar putea fi sesizată și CCR

dancila iohannis

România se află, la fiecare pas, într-o premieră politică! După ce Klaus Iohannis a refuzat o remaniere, punând Guvernul în imposibilitatea de a mai conduce țara, premierul Viorica Dăncilă începe să joace dur.

Astfel, potrivit informațiilor din interiorul CEX, la Mamaia, Dăncilă le-a spus colegilor săi că Guvernul îl va da în judecată pe Klaus Iohannis chiar în prima zi a săptămânii viitoare. Asta pentru că președintele a numit Guvernul drept ”corupt”, la ultima sa apariție publică de la Palatul Cotroceni. De altfel, Dăncilă l-a somat pe Iohannis să spună cu dovezi cine e corupt în executivul condus de ea.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

Soarta miniștrilor ar putea fi decisă de CCR. Iohannis a refuzat numirea unor miniștri plini la 3 ministere, Educație, Justiție, Interne, precum și a unui vicepremier pe probleme economice, și a refuzat, până acum, să numească și interimari în cele 3 posturi lăsate libere de demisiile celor din ALDE. Din aceste motive, Guvernul nu mai poate susține nicio ședință, nu mai poate emite acte, fiind blocat total. Dăncilă a anunțat, în ședința CEX, că luni îi va cere lui Iohannis să numească interimarii propuși, în caz contrar urmând a sesiza CCR.

Citește și: Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.