Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suspect arestat după înjunghierea mortală a fondatorului Cash App: cum ar fi avut loc crima

Newsbug.org
scena crimei crima police

Poliția din San Francisco ar fi arestat un alt suspect în legătură cu înjunghierea mortală a fondatorului Cash App, Bob Lee, informează Independent.co.uk.

Lee, în vârstă de 43 de ani, a murit marți, 4 aprilie, la spitalul din San Francisco, după ce a fost înjunghiat în cartierul Rincon Hill din San Francisco.

Poliția nu a confirmat încă identitatea suspectului, dar site-ul de știri Mission Local relatează că persoana respectivă lucra în industria tehnologică și era cunoscută de Lee.

Cum ar fi avut loc crima

Lee, director de produse la MobileCoin, venise din Miami în vizită la San Francisco pentru o conferință tehnologică, când a fost găsit cu răni prin înjunghiere în fața unui apartament de lux din strada Main St.

Potrivit Mission Local, poliția crede că Lee și suspectul se aflau împreună într-o mașină în primele ore ale zilei de 4 aprilie, când a izbucnit o bătaie între cei doi.

Citând surse ale poliției, site-ul de știri susține că fostul tehnician l-a înjunghiat pe Lee de două ori în afara vehiculului, iar ofițerii care au răspuns la apel au recuperat un cuțit în apropiere.

Ce spune comunitatea

Uciderea lui Lee a fost considerată de comunitatea de tehnologie din San Francisco, inclusiv de Elon Musk, drept un alt exemplu al epidemiei de criminalitate alimentată de droguri din oraș.

Dar, potrivit rapoartelor, atacul fatal nu a fost un jaf sau o tâlhărie la întâmplare.

Se pare că suspectul a fost arestat la o adresă din Emeryville, un oraș din zona Bay Area, joi dimineață.

Departamentul de poliție din San Francisco nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea The Independent.

Săptămâna trecută, oficialii orașului au criticat "politizarea" asasinatului lui Lee.

Poziția primarului

Primarul orașului San Francisco, London Breed, a avertizat, de asemenea, împotriva "tragerii de concluzii pripite" în legătură cu moartea lui Lee.

"Când vor ieși la iveală unele dintre faptele din multe dintre aceste cazuri, oamenii vor fi surprinși", a declarat Breed pentru ABC News.

A fost filmat înainte să moară

Ultimele momente tragice ale lui Lee, în timp ce se împiedica, fiind rănit mortal, pe Main St, în căutarea de ajutor, au fost surprinse pe imaginile de supraveghere.

Tatăl a doi copii ar fi încercat să semnalizeze un automobilist într-o Toyota Camry parcată, ridicându-și cămașa pentru a arăta amploarea rănilor sale, dar șoferul a fugit în loc să îi acorde îngrijiri.

Într-un apel la 911 depus la ora 2.34, Lee ar fi spus "cineva m-a înjunghiat". Poliția și medicii au sosit aproximativ șase minute mai târziu.

El a fost transportat de urgență la Spitalul General din San Francisco, unde a murit la scurt timp după aceea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.