Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Principalul suspect în uciderea fetei de 12 ani din București a fost capturat

breaking news

Bărbatul suspectat de uciderea fetiţei de 12 ani al cărui cadavru a fost găsit ascuns într-o canapea, în sectorul 4 din București, a fost capturat de autoritățile olandeze.

UPDATE 10 iunie, ora 16.45 - „În urma cooperării polițienești dintre Poliția Română și autoritățile din Regatul Țărilor de Jos, în cadrul unei operațiuni ENFAST, astăzi, 10 iunie, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internațional, pentru omor. Acesta a fost depistat cu sprijinul atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, în țara respectivă, urmând a se desfășura în continuare procedura de predare către România”, conform IGPR.

Fata de 12 ani a fost găsită într-o stare de putrefacție, în lada canapelei din sufrageria apartamentului, învelită în saci menajeri. Bărbatul suspectat de uciderea ei este concubinul mamei fetei.

În urma autopsiei a rezultat că moartea fetei ”a fost violentă, s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix”.

Conform tatălui fetiţei, atât ea, cât şi mama au dispărut din jurul datei de 11 aprilie. Potrivit anchetatorilor, acesta a menţionat că minora a mers să locuiască cu mama sa şi cu concubinul acesteia, însă nu a putut indica adresa la care locuiau cei trei. El a relatat că a avut ultima discuţie cu fiica sa în 9 aprilie, iar din 11 aprilie aceasta nu a mai putut fi contactată.

În data de 13 aprilie, mama copilului a părăsit România cu destinaţia Spania.

Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru Marcel Ilie Serbuc, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. De asemenea, bărbatul a fost dat în urmărire prin Europol şi încadrat la categoria „periculos”.

Pentru mama fetei, care a sosit vineri în ţară şi a fost audiată timp de mai multe ore la Serviciul Omoruri din Capitală, nu a fost dispusă nicio măsură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.