Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Susținere importantă de la București pentru Oleg Burlacu

breaking news stiripesurse.ro

Nicușor Dan, primarul municipiului București, îl susține pe Oleg Burlacu la alegerile pentru Primăria Chișinău. În cadrul ședinței informale care a avut loc luni, 16 octombrie, la București, Nicușor Dan și-a arătat susținerea pentru candidatul PLDM la Primăria Chișinăului și, de asemenea, l-a felicitat pe acesta pentru tot efortul depus în perioada în care a fost viceprimar al Sectorului 5.

Întâlnirea a fost inclusiv un schimb de bune practici, susține Oleg Burlacu, iar în cadrul acesteia, cei doi au putut discuta despre numeroasele proiecte care pot fi implementate cu succes atât în București, cât și în Chișinău. Un parteneriat între cele două capitale este de bun augur pentru dezvoltarea municipiului Chișinău și pentru bunăstarea locuitorilor săi, a mai adăugat Oleg Burlacu.

Sectorul 5 din București este recunoscut ca având o diversitate culturală și socială bogată, iar în perioada în care Oleg Burlacu a fost viceprimar, acesta a arătat un interes deosebit pentru proiectele sociale și nu numai, interes remarcat inclusiv de locuitorii sectorului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.