Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de mii de bucureșteni sunt în pericol de MOARTE: Daimler anunță că autobuzele au PROBLEME

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam RATB și wi-fi

Sute de mii de bucureșteni sunt în pericol fără să știe! Totul din cauza autobuzelor RATB care prezintă un defect: ușile se pot deschide fără control. Daimler a notificat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) că va face verificări la mai multe modele de autobuze Mercedes-Benz, conform unei informări publicate pe site-ul instituției.

"Dorim să vă aducem la cunoștință că Daimler a decis lansarea unei operațiuni tehnice în rețeaua sa, codificată: 72.10M10420A — Verificare deschidere nedorită a ușii la viteză mare și corectare dacă este necesar. Această campanie se va desfășura pe o perioadă nedeterminată. Costurile acestei campanii vor fi suportate de către Daimler. Clienții nu sunt implicați financiar. Aceștia vor fi informați prin scrisori recomandate, cu solicitarea de a se prezenta la cel mai apropiat atelier de reparații autorizat Mercedes-Benz", se arată în document, scrie agerpres.ro.

Citește și: A inceput caderea lui Dragnea. Va reusi sa pastreze puterea in PSD?

În ceea ce privește produsele, este vorba despre autobuzele Mercedes-Benz model Integro Euro VI, Intouro, Intouro Euro VI, MC 400 Euro VI, Tourismo, Tourismo Euro VI, Travego, Facelift, Travego Euro VI.

În cadrul monitorizării globale a produselor s-a constatat că în anumite cazuri este posibilă deschiderea nedorită a ușii la viteză mare, iar acest lucru poate duce la risc de accident.

Citește și: STUDIU Românii vor ca Uniunea Europeană să le rezolve problemele din sistemul de sănătate

Dacă e cazul, remedierea constă în aplicarea unor plăci de rigidizare la foaia de ușă, în zona bolțurilor de fixare. Bolțurile de lagăr ale sistemului de acționare a ușii trebuie înlocuite cu o variantă nouă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.