Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de mii de mașini Ford, rechemate în service din cauza unei probleme de software şi a riscului de incendiu

pinterest
Ford siglă

Ford Motor recheamă 737.000 de vehicule din Statele Unite ale Americii, din cauza posibilităţii producerii unei scurgeri de ulei soldată cu un incendiu şi a unei erori de software care ar putea împiedica frânarea, transmite Reuters și news.ro.

Producătorul auto american va rechema 345.451 dintre vehiculele sale Ford Escape din 2020-2022 şi Ford Bronco Sport din 2021-2022, cu motoare de 1,5 L, deoarece carcasa separatorului de ulei de motor ar putea crăpa şi produce o scurgere de ulei care ar putea provoca un incendiu la motor.

Ford a spus că a primit informaţii despre cel puţin opt incendii care ar putea avea legătură cu această problemă, dar nicio rănire sau accidente asociate.

Dealerii vor inspecta separatorul de ulei pentru deteriorări sau scurgeri de ulei şi vor înlocui separatorul de ulei şi garniturile, după caz.

Ford va rechema, de asemenea, 391.836 de vehicule F-150 din 2021-2022 şi vehicule Ford Maverick, Expedition, Lincoln Avigator, F-250, F-350, F-450 şi F-550 din 2022, din cauza unei remorci tractate echipată cu un sistem electric sau electric hidraulic la care este posibil ca sistemul de frânare să nu funcţioneze.

Dealerii vor actualiza software-ul integrat al modulului de control al frânei remorcii.

Ford a primit 67 de informaţii de funcţionare necorespunzătoare legate de această problemă, dar nu există informaţii privind producerea unor accidente sau răniri legate de rechemare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.