Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de milioane din NBA duşi pe APA SÂMBETEI pentru o declaraţie PRO-DEMOCRAŢIE - Ce măsuri extreme a luat China faţă de liga baschetului profesionist

www.agerpres.ro
NBA

Adam Silver, conducătorul NBA, a anunţat că asociaţia va înregistra pierderi de sute de milioane de dolari în China, ca urmare a controverselor legate de un mesaj al lui Daryl Morey (Houston Rockets) de susţinere a protestatarilor din Hong Kong, potrivit news.ro.

Întrebat cât de mari crede că vor fi pierderile NBA după mesajul lui Morey, Silver a răspuns: “Încă este un pic neclar care va fi valoarea exacta. Cred că pierderile vor fi de sute de milioane de dolari. Probabil mai puţin de 400 de milioane. Este o sumă semnificativă”.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

În octombrie, înainte ca două echipe din NBA să joace două meciuri de pregătire în China, managerul general al Houston Rockets, Daryl Morey, a postat pe Twitter un mesaj de susţinere a manifestanţilor prodemocraţie din Hong Kong.

China a reacţionat imediat, mai multe firme importante din ţară punând capăt colaborărilor cu NBA. De asemenea, postul public CCTV a încetat să mai difuzeze meciuri din NBA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.