Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de oameni au participat la înhumarea Regelui Carol al II-lea - Printre participanți, Paul Lambrino și prințul Nicolae

carol al II-lea

Sicriul cu rămășițele pământești ale Regelui Carol al II-lea a fost înhumat, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii religioase și militare, la Noua Catedrală de la Curtea de Argeș, la care au participat sute de oameni, printre cei prezenți fiind și Nicolae, nepotul Regelui Mihai, precum și Paul Lambrino, informează mediafax.

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, a lipsit de la ceremonia de înhumare a Regelui Carol al II-lea, ea fiind reprezentată de principele Radu și de două dintre surori.

Sicriul cu rămășițele pământești ale Regelui Carol al II-lea, Regele Culturii, cum a fost numit el, a fost purtat pe umeri de militarii Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” până la nouă necropolă unde a fost înhumat într-o ceremonie privată la care a participat doar Casa Regală.

În Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș își dorm somnul de veci Regele Mihai și Regina Ana.

Printre sutele de oameni care au participat la slujba de înhumare s-au numărat și fostul principe Nicolae, alături de soția sa, dar și Paul Lambrino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.