Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de oameni, printre care și zeci de copii, au plecat, duminică, cu două trenuri, din Timișoara, spre mare, și NU au ajuns nici acum: Ce explicații dă CFR

www.observator.tv
tren gară

Pasagerii a două trenuri plecate duminică din Timișoara cu direcția Mangalia sunt și acum pe drum, pentru că garniturile au fost deviate din cauza inundațiilor, anunță Digi24..

Un tren a plecat duminică, la 17:30, și celălalt la 19:30.

Citește și: Scandal uriaș! Apare numele fratelui Laurei Codruța Kovesi

De la Drobeta Turnu Severin, trenurile au fost întoarse la Lugoj și ar fi trebuit să meargă pe altă rută, dar nu s-a întamplat așa și au stat în gară până luni dimineața, la ora 08:00. Abia apoi au plecat iar la drum cu destinația finală Mangalia, conform Digi24.

"S-a dat apă, care cum a putut să ia. Nu au dat nimănui. Câte un bax de apă la un vagon. În vagonul alăturat sunt 40 de elevi. Un vagon! A dat un bidon de apă la 40 de elevi. Am încercat să sun la SMURD la Făget, să aducă cineva de mâncare. Între timp, am plecat de acolo și nu au reușit să vină. Oamenii sunt foarte agitați. Nimeni nu spune nimic.

Citește și: Anunț important al Vioricăi Dăncilă! Ce se va întâmpla cu Mugur Isărescu

Dau din umeri, nu sunt nici ei informați. La Făget ne-am oprit iar, a plecat locomotiva, nu avea apă. Au umplut locomotiva cu bidoane de 2 litri de apă. Ne-a spus conductorul", a declarat Iosif Szabo, unul dintre călătorii prinși în tren.

Abia când au ajuns în Simeria (Hunedoara), oamenii au primit niște apă și cornuri.

Citește și: Victor Ponta îl desființează pe unul dintre cei mai cunoscuți români: ‘O rușine’

"Ca urmare a opririi circulației în județul Mehedinți, CFR Infrastructură a dispus plecarea trenurilor de călători. Trenul a fost rerutat pe o rută ocolitoare, necesită întoarcerea pe o secțiune mare de traseu, urmându-și apoi traseul spre litoral.

CFR Călători a dispus regionalelor să ofere asistență călătorilor din tren în statiile Simeria, Craiova și București. Chiar și Constanța, dacă va mai fi cazul, în momentul sosirii la destinația finală", a declarat Adrian Vlaicu, purtător de cuvânt al instituției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.