Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de oameni protestează la Curtea de Apel Craiova pentru Sorina, fetița din Mehedinți

Facebook
fetita adoptata

Zeci de oameni protestează, duminică, în fața Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, cerând anularea adopției fetei de 8 ani, care, vineri, a fost luată de polițiști din casa în care a locuit. Oamenii au venit cu un autocar și mai multe autoturisme din Baia de Aramă, județul Mehedinți.

Citește și: VIDEO REVOLTĂTOR: fetiță de 8 ani, ridicată cu FORȚA de poliție. Suspiciuni că ar fi dată în SUA pentru trafic de organe

Oamenii au scandat în fața Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova „Uniți pentru Sorina”, „Noi de aicea nu plecăm, nu plecăm acasă, fără Sorina noastră”, „Jos corupția”, „Nu ne luați copiii, că sunt ai României” sau „Anulați adopția”.

La protest participă câteva zeci de oameni care au venit din Baia de Aramă cu un autocar și cu mai multe mașini. Oamenii cer anularea adopției fetiței de 8 ani și să o vadă pe fată.

Protestul a început de dimineața, în fața Primăriei din Baia de Aramă, unde participanții au scandat, iar în jurul prânzului au pornit spre Craiova. „Mergem să o vedem pe Sorina, să vedem dacă e bine”, a spus unul dintre participanții la protest.

Oamenii au purtat pancarte pe care scrie „Nu distrugeți fericirea unui copil” și au scandat în fața primăriei „Sorina noi vom lupta, traficanții nu te ia”.

Proteste au avut loc și vineri și sâmbătă, în fața casei din care a fost luată fetița. Oamenii acuză autoritățile că nu se implică și mai mulți participanți au spus că adopția nu a fost făcută corect.

Fetița a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Momentul în care mascații au intrat în casă și au luat fetița a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii și strigă „mami, nu vreau să plec!". Și vecinii au fost revoltați de această situație.

Imediat după ce fetița a fost luată din casă a apărut un val de nemulțumiri, oamenii fiind supărați de faptul că fetița a fost luată împotriva voinței ei.

Asistenta maternală care a avut grijă de fetița luată din casă de mascați, la Baia de Aramă, susținea că nu a refuzat adopția copilei și a fost obligată să semneze o declarație gata scrisă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.