Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de protestatari au luat cu ASALT un sediu PSD: Manifestaţie TĂCUTĂ împotriva Legilor Justiţiei - VIDEO

oradesibiu.ro
FLASHMOB SIBIU

Peste 100 de persoane au reluat protestul tăcut, luni, în faţa sediului PSD Sibiu, cerând retragerea modificărilor la legile justiţiei. “Lupta cu inamicii statului de drept este mai intensă ca niciodată”, spun protestatarii.

Citeşte şi: Mocneşte SCANDALUL în anul Centenarului! Declaraţie CONTROVERSATĂ a unui europarlamentar maghiar: În ce CONDIŢII vor sărbători maghiarii Centenarul

Peste 100 de persoane s-au strâns luni, în jurul prânzului, în faţa sediului PSD Sibiu pentru a cere retragerea modificărilor legilor justiţiei. “Transmitem acelaşi mesaj simplu şi clar: retragerea modificărilor legilor justiţiei. Cel mai consecvent va învinge, iar noi suntem încă aici şi vom apăra democraţia românească şi moştenirea revoluţiei din decembrie '89. La fel ca în prima zi, timp de 15 minute, vom privi tăcuţi şi neclintiţi spre cei care sunt aleşi să ne reprezinte dorinţele pentru o viaţă mai bună într-o ţară europeană: parlamentarii, judecătorii Curţii Constituţionale, preşedintele ţării”, spun manifestanţii, potrivit NEWS.RO.

Citeşte şi: ALERTĂ - Președintele Iohannis retrimite în Parlament o lege IMPORTANTĂ. Cererea către Călin Popescu Tăriceanu

Ei afirmă că în acest moment nimic nu este câştigat sau pierdut şi că “lupta cu inamicii statului de drept e mai intensă ca niciodată”.

“E deja o lună de când ochii oraşului şi toată ţară veghează asupra sediului PSD din Piaţa Huet. Între timp, trei dintre legile justiţiei au fost adoptate de Parlamentul României, într-o sfidare atât a mesajului transmis de către noi, cei din stradă, cât şi de instituţiile statului şi cele europene. În acest moment, nimic nu e câştigat şi nimic nu e pierdut. Lupta cu inamicii statului de drept e mai intensă ca niciodată, cu toată senzaţia de acalmie dată de sărbători”, arată organizatorii protestului din faţa PSD Sibiu.

Protestul mut de la Sibiu, de tipul ”sit-in” a fost început în 11 decembrie şi a durat 60 de ore  neîntrerupt. Ulterior, protestul a fost suspendat în semn de respect pentru Regele Mihai, însă zilnic, la prânz, a fost organizat un flashmob în faţa sediului PSD, iar manifestanţii au instituit ”o zonă liberă de corupţie”.

Citeşte şi: Poliţistul pedofil, antecedente PERICULOASE. Cum a SCĂPAT în trecut de agresiuni similare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.