Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de tone de deșeuri periculoase, găsite în incinta unei firme din Argeş

agerpres
firma deseuri

Sute de tone de deșeuri periculoase și nepericuloase au fost găsite în incinta unei firme din comuna argeșeană Bradu în urma unui control efectuat de polițiști și comisarii Gărzii de Mediu, în acest caz fiind întocmit dosar de cercetare penală.

"Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu — Comisariatul Județean Argeș au efectuat verificări pe linia respectării prevederilor O.G. 195/2005 la un agent economic situat în comuna Bradu, ocazie cu care a fost depistată cantitatea de 366 de tone de deșeuri periculoase și nepericuloase aflate în opt containere metalice, respectiv gudroane, uleiuri asfalturi, medicamente expirate, slam, etc. față de care reprezentanții societății nu au luat măsuri de eliminare", se precizează într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș, conform Agerpres.

 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de neluare a măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.