Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu Sutienul prin politică

În ultimele zile se pare că SUTIENUL a devenit foarte important. El e dezbătut la șezătorile TV, diverși analiști și prezentatoare întorc cupele pe toate părțile.

Este la fel de adevărat că obiectul cu pricina a fost adus în dezbaterea publică chiar de celebra purtătoare de sutien care face naveta Complexul Stejarii - Arestul Central aproape săptămânal, dar trebuie remarcată acuitatea societății civile.

În ritmul și la intensitatea la care se dezbate subiectul în mass-media și la ratingul și traficul pe care îl generează mă aștept ca în curând SUTIENUL să fie studiat din cupă în cupă de la gradiniță... și tinerii români să afle că politic se face la piele.

Elena Udrea a dat senzația sau poate mai bine spus... a lăsat să se înțeleagă că oricine face politică în România va plăti până la urmă cu pușcăria. În România asta pare să devină un adevăr, dar nu unul adevărat :)

”Doamna” uită să spună că la DNA și apoi la Arestul Central nu ajungi în mod automat ca la un fel de poziție (next level) pe care trebuie să o bifezi în cariera politică CI DOAR dacă politician fiind te dedai la a fura din banul public sau din poziția pe care o ai ajuți la jaful din banii publici. Că practica asta pare să devină o regulă e un alt subiect.

Însă... în actualul context ”Sutienul”, mai vinovați par a fi cei care despică subiectul în 4 de parcă asta ar fi capitală în Cazul Udrea și nu consumatorii de can-can-uri ieftine.

Poate mai interesant ar fi ce a căutat Traian Băsescu la arestata la domiciului Udrea Elena Gabriela. Oare cumva să se asigure că nu va vorbi? Tot ce se poate. SAU Cât de credibile sunt turnătoriile foștilor apropiați ai aceleiași cetățean?

Până atunci primim cu sutienul în casele noastre fie că vrem fie că nu vrem. În ritmul ăsta în curând vom dicuta în detaliu și despre alte desuuri înt-o țară în care în continuare circul ține loc de pâine.

Ne răcorim puțin însă când la diverse reuniuni internaționale președintele Iohannis este întrebat cu regularitate de jurnaliștii străini - Care e secretul României că poate umple pușcăriile cu politicieni?

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.