Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sylvester Stallone a dezvăluit care a fost singurul impediment când Adele i-a cumpărat conacul: la ce obiect mult iubit a fost nevoit să renunțe actorul

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone a dezvăluit care a fost singurul impediment pe care l-a avut Adele atunci când a cumpărat conacul său din Los Angeles, anul trecut.

Într-un interviu acordat publicației The Wall Street Journal, actorul a declarat că, în timpul negocierilor pentru vânzarea casei în care el și familia sa au locuit timp de aproape trei decenii, Adele a insistat să păstreze statuia lui "Rocky" care se afla lângă piscina casei, scrie Mediafax.

Când a fost întrebat dacă a vrut să ia cu el statuia de bronz a personajului său iconic, Rocky Balboa, atunci când a vândut casa, actorul a răspuns: "Am vrut".

Cu toate acestea, el a spus că și cântăreața "a vrut statuia" și i-a spus: "Asta nu e o afacere. Va arunca în aer toată afacerea".

În cele din urmă, starul în vârstă de 76 de ani a consimțit și a lăsat statuia la locul ei atunci când și-a făcut bagajele și a părăsit proprietatea în 2022, conform Insider.

În ciuda insistenței sale de a păstra statuia, se pare că Adele transformă complet restul casei. Potrivit TMZ, de când au început lucrările de renovare în luna mai, întregul etaj al doilea al proprietății a fost demolat.

Stallone nu pare să se supere și a declarat pentru WSJ: "Îmi place ceea ce face".

Adele a confirmat că a cumpărat casa în mai 2022, când a distribuit pe Instagram o fotografie cu ea și cu iubitul ei, agentul sportiv Rich Paul, în fața proprietății.

Potrivit The Los Angeles Times, vedeta din "Rambo" a listat inițial proprietatea de 3,5 acri, care (înainte de renovări) avea opt dormitoare și 12 băi, pentru 110 milioane de dolari la începutul anului 2021. El a redus apoi prețul la 80 de milioane de dolari în luna octombrie a aceluiași an, înainte ca solista britanică să își exprime interesul de a cumpăra.

Adele a plătit aproape jumătate din prețul inițial, achiziționând proprietatea pentru doar 58 de milioane de dolari.

Într-un articol din Vogue, cântăreața se declara mare fană "Rocky".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.