Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sylvester Stallone anunță că unul dintre celebrele sale personaje, Rocky Balboa, iese la pensie

www.realitatea.net
Sylvester Stallone Rocky

Actorul american Sylvester Stallone a anunțat că unul dintre celebrele sale personaje, Rocky Balboa, pugilistul pe care l-a interpretat vreme de 40 de ani, în opt filme, iese la pensie, potrivit huffingtonpost.com, scrie Mediafax.

"Deși mi se rupe sufletul, din păcate, toate trec... și ajung la un final", a scris Stallone într-un mesaj publicat pe contul său de pe rețeaua online Instagram.

"A fost un privilegiu suprem să pot crea și juca acest personaj profund", a mai scris Stallone.

"Continuă să lovești cu pumnul! Vă iubesc, oameni buni și generoși, și Rocky vă iubește și el", a adăugat starul.

Totuși, Stallone, în vârstă de 72 de ani, a lăsat o mică portiță deschisă. Astfel, alături de un video pe care l-a publicat, a scris mesajul "Probabil aceasta este ultima mea luptă".

În clip, stând lângă un foc făcut într-un tomberon din metal, în ultima zi de filmare pentru "Creed II", a opta parte a francizei "Rocky", Stallone spune că a crezut că seria trebuie să se încheie cu lungmetrajul "Rocky Balboa" din 2006. Dar actorul Michael B. Jordan a reușit să relanseze franciza odată cu "Creed" și apoi cu "Creed II". În aceste ultime două filme, Stallone joacă rolul antrenorului personajului lui Jordan, Adonis Creed, fiul rivalului lui Rocky, Apollo Creed (Carl Weathers) din lungmetrajul original, din 1976, "Rocky".

Citește și: Actriţa Jane Fonda a încheiat un parteneriat cu reţeaua media Evine pentru a dezvolta un brand de lifestyle

"Nu puteam fi mai fericit pe măsură ce făceam un pas în spate, pentru că povestea mea fusese deja spusă, era o lume nouă care se deschidea ca public, cu generația asta", mai povestește Stallone, care apoi îi spune lui Jordan "Acum tu trebuie să porți mantia", ridicându-i un braț ca și cum l-ar desemna campion.

Musculosul star hollywoodian, nominalizat de trei ori la premiile Oscar, a devenit celebru la sfârşitul anilor '70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa, în franciza "Rocky", şi şi-a construit apoi o carieră de succes cu partituri în filme de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza "Rambo", şi un mercenar îndrăzneţ, în filmele din franciza "Eroi de sacrificiu/ The Expendables". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Cel mai recent film din franciza "Rocky", "Creed II", în care apare și românul Florian Munteanu, a fost lansat pe 21 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.