Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sylvester Stallone deapănă amintiri la Cannes - Rambo nu a fost menit vreodată să aibă un caracter politic

Sylvester Stallone

Actorul şi producătorul american Sylvester Stallone a ţinut vineri un masterclass în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, în timpul căruia a vorbit despre cariera lui de 43 de ani şi despre faptul că niciodată nu a intenţionat ca personajul Rambo să aibă un caracter politic.

Mii de oameni s-au adunat în faţa sălii Debussy pentru a-l vedea pe starul de la Holywood, care a fost aplaudat îndelung.

Stallone a discutat mai mult de o oră şi jumătate despre personajele Rocky şi Rambo. Despre acesta din urmă a subliniat că „niciodată nu a fost menit să aibă un caracter politic, dar a devenit unul”.

„Sunt aproape un ateu în ale politicii. Nu sunt un animal politic şi nu am vrut să fiu niciodată. M-am gândit că este o poveste interesantă despre alienare. Dar, Dumnezeule, preşedintele Reagan a spus odată: «Am văzut «Rambo», şi este republican!»”, a povestit Stallone, făcând un gest de disperare, spre amuzamentul spectatorilor.

Actorul şi-a amintit şi de cât de greu i-a fost să îşi facă un renume după ce, în urma unui accident suferit în tinereţe, i-a fost greu să şi vorbească. „Am ştiut că este rău când Arnold Schwarzenegger mi-a zis: «Ai accent». I-am răspuns: «Poftim? Am accent?»”, a povestit el amuzat.

Nu a fost prima alegere pentru niciunul dintre cele două personaje. „Ar fi luat un cangur, pe oricine, numai pe mine nu. Am fost a 11-a alegere”.

Pe Rocky l-a interpretat în opt filme, iar pe Rambo, în patru. Al cincilea „Rambo” urmează să fie lansat pe 20 septembrie.

Spre încântarea publicului, Stallone încă are, după cum a mărturisit, două ţestoase din „Rocky”, care au 55 de ani. „Cred căa ar trebui să mai fac un «Rocky» şi să le pun într-un bol. Toată lumea ar fi moartă cu excepţia ţestoaselor, singurii mei prieteni”.

La cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes au fost prezentate în premieră imagini din cel mai nou film în care a jucat, „Rambo V - The Last Blood”.

Cel de-al cincilea film din franciza „Rambo”, „Last Blood”, va fi lansat pe 20 septembrie, după 37 de ani de la debutul seriei, cu „First Blood”. Din distribuţia „Rambo 5: Last Blood” mai fac parte Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta şi Yvette Monreal.

Filmul este regizat de Adrian Grunberg după un scenariu scris de Stallone şi Matthew Cirulnick.

Lungmetrajul a fost filmat în Bulgaria şi urmează filmelor „First Blood” (1982), „Rambo: First Blood Part II” (1985), „Rambo III” (1988) şi „Rambo” (2008). Producători sunt Kevin King Templeton şi Les Weldon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.