Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sylvester Stallone, mărturisire ȘOCANTĂ în fața jurnaliștilor francezi - Afecțiunea de care suferă încă de când s-a născut

Sylvester Stallone

Actorul american Sylvester Stallone a dezvăluit că suferă de o paralizie parțială a feței încă de când s-a născut, însă a spus că acestei afecțiuni îi datorează "mutra recognoscibilă", potrivit tf1.fr.

Stallone a făcut această mărturisire într-un interviu pentru realizatorii emisiunii "Sept à huit" de pe postul de televiziune francez TF1.

Actorul american a spus că, în timpul nașterii, medicul a apelat la forceps și i-a atins un nerv facial, motiv pentru care a rămas cu gura strâmbă și limba pe jumătate paralizată.

În același interviu, Sylvester Stallone, care, la vârsta de 73 de ani, a reluat rolul Rambo în cel de-al cincilea film al francizei, "Last blood", a declarat că, inițial, a urât acest personaj.

"Eram uluit. Mi-am spus că este cel mai prost film pe care l-am făcut! Era atât de prost încât m-am întâlnit cu agentul, o persoană foarte influentă la acel moment, și l-am întrebat dacă putem să cumpărăm filmul pentru a-l arde", a explicat actorul.

Famila care a crescut-o pe Sorina, mișcare explozivă în instanță! Avocat: 'Suntem pe un drum bun'

"Un personaj care declară război în propria țară, era un subiect mediocru. În SUA, mentalitățile nu erau pregătite pentru acest tip de film", a mai spus acesta.

De altfel, Sylvester Stallone nu a fost prima opțiune a producătorilor pentru acest rol, ci a 11-a. Ceilalți actori au refuzat pentru că filmul ar fi stârnit polemici, a spus Stallone.

Actorul a mai spus că scrie scenariul pentru filmele "Rambo" de fiecare dată cu ideea că personajul său, lansat în 1982, moare și, ulterior, găsește scuze să nu îl ucidă.

Pelicula "Last Blood", care îl surprinde pe Rambo confruntându-se cu cartelurile de droguri mexicane, va fi lansată în cinematografele americane pe 20 septembrie. Filmul a fost regizat de Adrian Grunberg și îi mai are în distribuție pe actorii spanioli Paz Vega și Oscar Jaenda.

Sylvester Stallone, nominalizat de trei ori la premiile Oscar, a devenit celebru la sfârşitul anilor '70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa, în franciza "Rocky". Și-a construit o carieră de succes cu partituri în filme de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza "Rambo", şi un mercenar îndrăzneţ, în filmele din franciza "Eroi de sacrificiu/ The Expendables". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.