Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Szijjarto Peter, front comun cu Dăncilă după verdictul JURI: 'Este revoltător ceea ce s-a întâmplat cu candidatul pentru comisar european'

peter szijjarto

Ministrul Afacerilor Externe al Ungariei, Szijjártó Péter, a declarat, luni, la Arad, că este "revoltător" felul în care au fost respinse propunerile de comisari europeni făcute de România şi Ungaria, iar decizia a fost luată "din motive politice".

"Consider că este revoltător ceea ce s-a întâmplat cu candidatul pentru comisar european şi din România şi din Ungaria. Este o problematică a democraţiei europene ceea ce s-a întâmplat în săptămânile trecute. Guvernul României a avut dreptul de a numi un comisar şi este absolut că acest refuz s-a făcut din motive politice", a declarat ministrul, conform agerpres.ro.

Pronosticul lui Paul Stănescu înainte de moțiunea de cenzură: 'Sunt soldat credincios al partidului'. Ce spune despre răzmerița din PSD


Szijjártó Péter s-a aflat luni în trecere prin Arad. El a aterizat pe aeroportul local pentru a se deplasa, pe autostrada pan-europeană, într-o localitate din estul Ungariei, fiind întâmpinat de către liderul UDMR, Kelemen Hunor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.