Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tabăra lui Liviu Dragnea crește: `Am decis să susținem în continuare, fără rezerve, Guvernul PSD-ALDE, conducerea PSD și pe președintele Liviu Dragnea`

stiripesurse.ro
cununie civila Valentin Dragnea Irina

Peste 20 de lideri de organizații, cu vot în CEX, au semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea! Deși documentul nu a apărut în public, cel puțin doi lideri cu greutate în partid, Mihai Tudose și Dan Tudorache, au confirmat existența scrisorii și că aceasta va fi publicată în momentul în care numărul semnatarilor va depăși 30.

Din Moldova, liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, anunță că îl susține ”fără rezerve” pe Dragnea la șefia PSD.

Citește și: Acum s-a aflat! Cine avea cel mai mare salariu pe vremea lui Nicolae Ceaușescu – Fostul dictator nu a fost cel mai bine plătit om din România în perioada în care a condus țara

”În urma discuțiilor pe care le-am avut astăzi cu o parte dintre liderii Partidului Social Democrat din zona Moldova am decis să susținem în continuare, fără rezerve, Guvernul PSD-ALDE, conducerea PSD și pe președintele Liviu Dragnea.

M-am bucurat să văd că părerile noastre coincid în toate chestiunile abordate în cadrul întâlnirii și că avem o poziție unitară atât în ceea ce privește viitorul partidului nostru dar și cel al guvernării. Susțin în continuare că eventualele nemulțumiri ale unor colegi trebuie discutate și lămurite în interiorul partidului deoarece timpul și experiența ne-au demonstrat că acolo am luat cele mai bune decizii.

Citește și: Este oficial! Actul a fost publicat în Monitorul Oficial – Cine primește mai mulți bani

Am demonstrat de la câștigarea alegerilor din 2016 că în această formulă asigurăm României cea mai bună guvernare, iar lucrurile bune pentru români trebuie să continue!”, e mesajul lui Arsene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.