Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tabăra pro-Orban din PNL iese la atac: 'Are o abilitate politică mult superioară lui Florin Cîțu'

Antena 3
Virgil Guran

Virgil Guran, senator PNL, apropiat de Ludovic Orban și un susținător declarat al acestuia, susține că Ludovic Orban este dorit în continuare de colegii săi de partid, în ciuda „revoltelor” unora din Ardeal, cum ar fi Emil Boc sau Alin Tișe. Guran spune că Florin Cîțu nu și-a anunțat încă decizia de a candida, deoarece „intră într-o competiție pe care o pierde” și mai verifică atmosfera din partid.

„Cunosc bine partidul și știu ce gândesc colegii. Referitor la candidatura lui Florin cred că vrea să facă acest lucru, dar încă își evaluează șansele. Probabil vrea să vadă dacă are șanse. Un om echilibrat se gândește dacă are rost să intre într-o competiție pe care o pierde sau își dorește să o câștige.

Este mult spus liderii din Ardeal. Emil Boc este un lider respectabil al partidului și probabil în funcție de ce a spus aseară ne gândim că în cazul în care își va depune candidatura Florin Cîțu este clar că-l va susține pe premier. Este părerea unuia dintre lideri, dar la Cluj sunt mai mulți lideri. În schimb, vă pot spune că majoritatea liderilor susțin că Ludovic Orban este în continuare cel care trebuie să conducă.

Consider că e necesar să fie Orban la conducerea partidului pentru a avea un parcurs bun partidul.

Ludovic Orban este mult mai aplecat spre problemele partidului. Trebuie să vedem calitățile unui om pentru funcția de președinte de partid. Vă spun clar: este mult mai aplecat spre problemele partidului, cunoaște mult mai bine problemele, se implică mult mai mult, desfășoară o activitate intensă în acest domeniu. El are o abilitate politică mult superioară lui Florin Cîțu.

Florin Cîțu e un competitor serios, dar sunt convins că o să câștige Ludovic Orban”, a spus Virgil Guran la Digi24.

Citește și: Ludovic Orban, despre o candidatură a lui Emil Boc sau Florin Cîțu la șefia PNL: Este libertate în interiorul PNL .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.