Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tadjikistanul lucrează cu serviciile secrete ruse în ancheta privind atacul terorist de la Crocus City Hall

crocus city hall

Tadjikistanul lucrează cu serviciile secrete ruse în ancheta privind atacul terorist de la Crocus City Hall

În urma identificării celor patru bărbați acuzați de comiterea atacului de vineri de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova ca fiind cetățeni tadjici, Tadjikistanul și-a reiterat disponibilitatea de a lupta împotriva terorismului împreună cu Rusia.

Agenția de știri de stat TASS din Rusia a publicat luni o înregistrare video care îl arată pe premierul tadjik Kokhir Rasulzoda scriind un bilet în cartea de condoleanțe de la ambasada rusă din Dușanbe.

Tadjikistanul oferă asistență pentru ancheta rusă

RIA Novosti a relatat pe canalul său Telegram că Tadjikistanul oferă asistență pentru ancheta rusă "în cazul atacului terorist de la Crocus City Hall", citând o sursă din cadrul serviciilor speciale din Tadjikistan. Aceasta a raportat că o sursă din cadrul Ministerului rus de Externe a confirmat că "specialiștii din Tadjikistan oferă asistență anchetatorilor din Rusia în legătură cu arestarea unor cetățeni ai republicii în cazul unui atac terorist".

Duminică, Kremlinul a declarat că președintele rus Vladimir Putin a vorbit cu omologul său tadjik Emomali Rahmon, care și-a exprimat "profundele condoleanțe și sentimentele de solidaritate cu poporul rus în legătură cu moartea civililor ca urmare a atacului terorist josnic de la Crocus City Hall".

"În timpul conversației, Vladimir Putin și Emomali Rahmon au remarcat că serviciile speciale și departamentele relevante din Rusia și Tadjikistan lucrează îndeaproape în domeniul combaterii terorismului, iar această activitate va fi intensificată", a precizat Kremlinul, potrivit Rador Radio România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.