Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tampa Bay Lightning, campioana en titre, s-a calificat în finala Conferinţei de Est a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă

rawcharge.com
Tampa Bay Lightning nhl

Echipa Tampa Bay Lightning, campioana en titre, s-a calificat în finala Conferinţei de Est a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă (NHL), după ce a obţinut a patra victorie consecutivă în faţa formaţiei Florida Panthers (4-0), în faţa căreia s-a impus cu scorul de 2-0, luni seară, pe teren propriu, conform Agerpres.

Pat Maroon şi Ondrej Palat au marcat golurile victoriei lui Lightning, care va înfrunta în finala Estului câştigătoarea seriei dintre Carolina Hurricanes şi New York Rangers. După trei meciuri, Hurricanes conduce cu 2 victorii la 1, partida a patra fiind programată marţi seară.

Pentru Tampa Bay Lightning, care a cucerit Cupa Stanley în 2020 şi 2021, aceasta este a zecea serie consecutivă pe care o câştigă în play-off-ului NHL. Doar două formaţii au reuşit anterior performanţe mai bune în faza superioară a Ligii nord-americane: New York Islanders (19 serii câştigate în perioada 1980-1984) şi Montreal Canadiens (13 serii câştigate în 1975-1980 şi 10 serii în 1955-1960).

În Conferinţa de Vest, Colorado Avalanche este la un pas de calificarea în finală, după a învins în deplasare, cu 6-3, formaţia St Louis Blues, obţinând a treia victorie în patru meciuri din această serie.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta marţi Edmonton Oilers şi Calgary Flames. Oilers conduce cu 2 victorii la 1 după primele trei partide disputate.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.