Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr arestat pentru trafic de droguri de mare risc

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, informează IGPR, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, în noaptea de 18 spre 19 septembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul Antidrog au depistat, în localitatea Olimp, judeţul Constanţa, în zona în care se desfăşura un festival de muzică electronică, un bărbat, de 24 de ani, care avea asupra sa 157 de grame de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive şi 6 grame de amfetamină, în amestec cu ketamină.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, pentru trafic de droguri de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cursul zilei de duminică, Tribunalul Constanţa a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.