Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr arestat preventiv pentru furt calificat după ce ar fi spart o locuinţă din Urecheşti

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un tânăr de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru furt calificat după ce a pătruns într-o locuinţă din Urecheşti, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 21 septembrie, Secţia 5 Poliţie Rurală Coteşti a fost sesizată cu privire la faptul că, în ziua precedentă, persoane necunoscute au sustras dintr-o locuinţă din comuna Urecheşti mai multe bunuri.

În urma activităţilor informativ-operative efectuate de poliţişti a fost identificat un tânăr de 20 de ani, din comuna Urecheşti, bănuit de comiterea faptei.

În urma administrării probatoriului, la data de 1 octombrie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Coteşti l-au reţinut pentru 24 de ore pe tânărul de 20 de ani, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Ulterior, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a celui în cauză pentru 30 de zile", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, tânărul este bănuit şi că, la data de 30 septembrie, în jurul orei 15,50, ar fi încercat să pătrundă într-o altă locuinţă din Urecheşti pentru a sustrage bunuri, fiind surprins imediat după spargerea unei ferestre de către unul dintre membrii familiei care locuia în acel imobil.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului şi recuperarea integrală a prejudiciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.