Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr băut şi cu permisul reţinut, prins conducând o autoutilitară, în Harghita: Asupra sa s-au găsit posibile substanţe psihoactive

Agerpres
politia rutiera

Tânăr băut şi cu permisul reţinut, prins conducând o autoutilitară, în Harghita: Asupra sa s-au găsit posibile substanţe psihoactive

Un tânăr de 28 de ani, din comuna Atid, a fost prins de poliţiştii din Cristuru Secuiesc în timp ce conducea o autoutilitară băut şi cu permisul reţinut, asupra sa fiind găsite posibile substanţe psihoactive, anunță Agerpres.

Biroul de presă al IPJ Harghita a informat, luni după-amiază, că tânărul a fost depistat în comuna Atid în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ 135, către localitatea Cuşmed, "având asupra sa un plic tip zip lock ce conţinea o substanţă pulverulentă, de culoare albă, ce prezenta particularităţi ale substanţelor psihoactive, o cutie cilindrică de sticlă cu capac negru de plastic în care, de asemenea, era depozitată substanţă pulverulentă de culoare albă ce prezenta aceleaşi particularităţi şi cinci pachete de ţigarete nefiscalizate".

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că bărbatul are permisul de conducere reţinut de autorităţile străine, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,18 mg/l alcool în aerul expirat

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul Drug Test, "stabilindu-se faptul că există suspiciuni rezonabile referitoare la consumul de substanţe psihoactive".

IPJ Harghita menţionează faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, "în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise".

Poliţiştii au ridicat de la bărbat, în vederea continuării cercetărilor, un telefon mobil şi o cartelă telefonică.

"Plicul zip lock şi cutia conţinând substanţă pulverulentă de culoare albă, precum şi un pai folosit pentru consum, purtător de materie, au fost ridicate şi predate Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita, în vederea demarării cercetărilor care se impun", mai precizează sursa citată.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea sub influenţa substanţelor psihoactive, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.