Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr cercetat după ce a condus fără permis şi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor rutieri din Ilfov. El a fost prins într-o pădure şi încătuşat

autoinsurancedeal.org
politia

Tânăr cercetat după ce a condus fără permis şi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor rutieri din Ilfov. El a fost prins într-o pădure şi încătuşat

Un tânăr de 19 ani este cercetat de poliţiştii din Ilfov după ce a condus fără permis şi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor rutieri, fiind urmărit de aceştia. Autoturismul a fost oprit într-un final, iar şoferul a fugit într-o pădure, unde a fost însă găsit şi încătuşat.

Potrivit IPJ Ilfov, în cadrul operaţiunii "Blocada", poliţiştii rutieri din Chitila au făcut semn să oprească şoferului unui autoturism care circula pe DNCB kilometrul 57 + 800, însă el şi-a continuat drumul.

”Imediat, poliţiştii rutieri au procedat la urmărirea acestuia, acţiunea desfăşurându-se pe traseul Chiajna-sectorul 6-Chiajna, comuna Bacu-comuna Săbăreni şi DN 7, unde, în urma relaţionării cu poliţiştii rutieri din Buftea, care au folosit dispozitivul de oprire forţată, s-a reuşit oprirea autoturismului. Conducătorul auto a părăsit autovehiculul, fugind în Pădurea Râioasa, unde a fost imediat prins, imobilizat şi încătuşat de poliţiştii rutieri din Chitila”, a arătat sursa citată.

Şoferul a fost identificat, fiind vorba despre un tânăr de 19 ani, iar în urma verificărilor poliţiştii au constatat că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost testat cu aparatele din dotare privind prezenţa în organism a alcoolului şi a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative pentru ambele testări.

Poliţiştii rutieri din Chitila au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru conducere pe drumurile publice a unei vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.