Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 17 ani preluat de un elicopter SMURD după ce a fost muşcat de o viperă în zona Valea cu peşti de pe Transfăgărăşan

www.marketweb.ro
Viperă

Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost preluat de un elicopter SMURD, duminică după-amiază, pentru a fi transportat la un spital din Bucureşti după ce a fost muşcat de o viperă, în zona Valea cu peşti de pe Transfăgărăşan. La momentul preluării de către echipajul medical, tânărul era în stare stabilă, însă medicii din Argeş au solicitat intervenţia elicopterului întrucât în cazul muşcăturii de viperă starea de sănătate a victimei se poate agrava foarte repede.

Tânărul a solicitat asistenţă medicală după ce a fost muşcat de un şarpe, cel mai probabil o viperă, n zona Valea cu Peşti de pe Transfăgărăşan, a declarat pentru News.ro şeful Serviciului de Ambulanţă Argeş, Marian Hiru.

În sprijinul tânărului a fost solicitat elicopterul SMURD, care l-a preluat pentru a-l transporta la un spital din Bucureşti. La momentul la care a fost preluat de către echipajul medical starea băiatului era stabilă, însă medicii spun că în cazul muşcăturii de viperă, dacă nu este administrat serul antiviperin starea victimei se poate agrava rapid.

Tot în judeţul Argeş, elicopterul SMURD a fost solicitat duminică după-amiază pentru a prelua un bărbat de 68 de ani din localitatea Valea Iaşiului, care în urma unui accident casnic a luat foc şi a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.