Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 18 ani, reţinut după ce a făcut scandal şi şi-a bătut fosta prietenă în vârstă de 15 ani: Victima are nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale

Un tânăr în vârstă de 18 ani din din comuna Şuletea a fost reţinut de poliţişti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri şi alte violenţe după ce a provocat scandal şi şi-a agresat fost prietenă, o adolescentă de 15 ani, potrivit Agerpres.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe data de 20 iunie, la ora 15.40, tânărul, aflat în localitatea Epureni, pe fondul unei stări de gelozie, ar fi provocat scandal şi ar fi agresat o minoră de 15 ani, din aceeaşi localitate, cu care anterior ar fi avut o relaţie de prietenie. Victima a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită 11-12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii din Murgeni au luat faţă de tânăr măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Tânărul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive", precizează un comunicat de presă transmis, marţi, de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.