Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 19 ani din judeţul Argeş, arestat la domiciliu: A tâlhărit un copil căruia i-a luat un telefon în valoare de 8.800 de lei

Inquam Photos / Octav Ganea
politie

Tânăr de 19 ani din judeţul Argeş, arestat la domiciliu: a tâlhărit un copil căruia i-a luat un telefon în valoare de 8.800 de lei.

Un tânăr în vârstă de 19 ani din judeţul Argeş a primit mandat de arestare la domiciliu, fiind inculpat pentru infracţiunea de tâlhărie. Victima este un băiat în vârstă de 11 ani pe care tânărul l-a agresat fizic şi căruia i-a luat un telefon care valorează 8.800 de lei, informează News.ro.

„În ziua 26 mai a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au continuat cercetările într-un dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, şi au identificat şi reţinut un tânăr de 19 ani, din Mărăcineni. Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 16 mai a.c., în jurul orei 17:30, cel în cauză ar fi sustras, prin întrebuinţarea de violenţe, un telefon mobil unui minor de 11 ani, valoarea prejudiciului fiind de 8.800 de lei”, transmit, duminică, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Iniţial, în urma administrării probelor strânse în acest dosar, suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, ulterior magistraţii din cadrul iar Judecătoriei Piteşti a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru bărbatul de 19 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.