Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a lovit o femeie și i-a furat telefonul

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un tânăr de 20 de ani care a ameninţat o femeie cu un cuţit, a lovit-o cu pumnul în faţă şi i-a sustras telefonul, a fost reţinut, scrie news.ro.

”În cursul zilei de astăzi, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbat de 20 de ani din comuna Grădinari, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Ieri dimineaţă, la ora 05.35, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că în timp ce se afla pe bulevardul Republicii din Reşiţa, o femeie de 32 de ani a fost ameninţată cu un cuţit, fără a fi tăiată, şi lovită cu pumnul în zona feţei de o persoană necunoscută, care i-a sustras telefonul mobil şi a fugit”, a transmis, marţi seară, IPJ Caraş-Severin.

Sursa citată a precizat că, în urma documentării activităţii infracţionale şi administrării mijloacelor de probă, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, care a fost depistat în municipiul Caransebeş.

”În cursul zilei de mâine acesta va fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, pentru dispunerea de măsuri legale. Tânărul de 20 de ani a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului”, a mai transmis sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.