Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 20 de ani, reţinut pentru omor în ancheta privind moartea unui adolescent din Brastavăţu

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un tânăr de 20 de ani din comuna Brastavăţu a fost reţinut de procurori şi urmează să fie prezentat miercuri instanţei cu propunere de arestare preventivă, el fiind acuzat că a omorât un adolescent al cărui corp a fost găsit marţi dimineaţa, mutilat, la marginea localităţii Brastavăţu, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt remis AGERPRES.

Citeşte şi: Restricţii de trafic în zona Parcului Circului, pentru inaugurarea monumentului Rainier al III-lea de Monaco

Procurorii au stabilit că în noaptea de 2 spre 3 octombrie, bărbatul l-ar fi lovit pe adolescent cu pumnul în zona feţei şi apoi cu un cuţit în zona gâtului. 

"În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 02/03.10.2017, suspectul GMI a exercitat acte de violenţă fizică asupra unui minor în vârstă de 14 ani, din com. Brastavăţu, jud. Olt, pe care l-a lovit iniţial cu pumnul în zona feţei, apoi, cu un cuţit în zona gâtului, provocându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia", se arată în comunicatul Parchetului. 

Corpul mutilat victimei a fost găsit marţi dimineaţa, la marginea comunei Brastavăţu, în apropierea unui drum judeţean, de către săteni, iar medicul legist a considerat că leziunile traumatice ar fi putut fi produse de animale. 

Procurorii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei şi pentru stabilirea mobilului crimei.

Citeşte şi: Percheziţii la persoane suspectate de evaziune fiscală. 80.000 de lei, alcool, ţigări şi documente confiscate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.