Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 22 de ani, decedat după ce a intrat cu maşina într-un copac în comuna Pungeşti

Foto Mediafax
accident masina copac

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a decedat, luni, într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Pungeşti, potrivit Agerpres.

La locul producerii evenimentului au intervenit pompieri din cadrul Punctului de Lucru Ivăneşti, din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipată cu modul pentru descarcerare şi un echipaj medical SMURD cu o ambulanţă de terapie intensivă mobilă.

În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o singură persoană.

 

Sursa foto: ISU Vaslui

 

"La sosirea echipajelor de intervenţie, în afara părţii carosabile a fost găsit un autoturism grav avariat, conducătorul auto fiind încarcerat şi în stare de inconştienţă. Pompierii militari au extras victima, însă aceasta nu prezenta semne vitale, medicul de pe ambulanţa SMURD fiind nevoit să declare decesul bărbatului în vârstă de 22 ani", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează verificări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

"Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din Pungeşti, care conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Iaşi, pe direcţia Pungeşti - Armăşoaia, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi acroşat un copac. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.