Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 23 de ani, reţinut în cazul tâlhăriilor produse în Alexandria: Bărbatul are antecedente penale şi fusese liberat din penitenciar în luna mai

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un tânăr în vârstă de 23 ani, principalul suspect în cazul a două tâlhării produse la sfârşitul săptămânii trecute în municipiul Alexandria, a fost reţinut de către poliţişti. Bărbatul are antecedente penale şi fusese liberat din penitenciar în luna mai, anunță news.ro.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii vineri de către Poliţia Judeţeană Teleorman, bărbatul în vârstă de 23 de ani este din Alexandria, a fost condamnat anterior pentru alte infracţiuni săvârşite cu violenţă şi fusese liberat din penitenciar în cursul lunii mai a acestui an.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

Victimele sunt o femeie în vârstă de 37 de ani care a fost bătută şi căreia agresorul i-a furat un portofel şi sacoşa în care se aflau câteva cumpărături şi o femeie de 67 de ani, care a fost de asemenea lovită şi căreia i s-a furat geanta pe care o purta pe umăr.

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

El a fost prins la o săptămână după ce le-a atacat pe cele două femei, la distanţă de câteva ore, în Alexandria. Unul dintre atacuri a avut loc în scara unui bloc, iar celălalt s-a produs pe stradă. Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.