Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 24 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu permisul suspendat, a ucis o femeie şi a fugit de la locul accidentului, în Ialomița

observatorulph.ro
accident

Un tânăr de 24 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu permisul suspendat, a fost depistat de poliţişti, la scurt timp după ce a accidentat mortal un pieton şi fugit de la locul faptei. El a fost reţinut pentru 24 de ore, anunță news.ro.

Conform IPJ Ialomiţa, vineri seară, în jurul orei 18:00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că în oraşul Căzăneşti s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma verificărilor, a reieşit că, în timp ce o femeie, în vârstă de 48 de ani, din oraşul Căzăneşti se deplasa pe marginea părţii carosabile, a fost lovită de o autoutilitară al cărei şofer a părăsit locul producerii accidentului.

Poliţiştii au depistat autoutilitara care a lovit-o pe femeie, în curtea unui imobil din Căzăneşti, precum şi pe şoferul vehiculului, un tânăr de 24 de ani.

El a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor în bazele de date a reieşit că bărbatul are şi dreptul de a conduce suspendat.

În urma accidentului rutier, femeia lovită a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, însă după câteva ore a decedat.

Poliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 24 de ani, el fiind cercetat penal pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea sub influenţa alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.