Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr decedat în urma unui accident rutier petrecut de Anul Nou şi soldat cu şase răniţi

Twitter
accident

Un tânăr de 23 de ani din judeţul Galaţi a decedat pe 16 ianuarie în spital, după ce a fost adus în comă în urma unui accident rutier petrecut de Anul Nou în comuna Gohor şi soldat cu şase răniţi, şoferul fugind de la locul faptei, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, la data de 31 decembrie 2022, în jurul orei 23:58, pe o stradă din comuna Gohor, judeţul Galaţi, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea mai multor persoane.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că la acea oră, mai multe persoane, care se aflau pe partea carosabilă şi sărbătoreau noul an, au fost acroşate de un autoturism.

Imediat după acest accident rutier, conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a fugit de la faţa locului împreună cu o altă persoană, pasager pe bancheta dreapta faţă.

Au fost rănite şase persoane, două femei cu vârstele de 18 ani, respectiv 23 de ani, şi patru bărbaţi cu vârstele de 19, 23, 25 şi 30 de ani.

Toţi răniţii au fost preluaţi de echipajele de la Ambulanţă şi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, tânărul cu vârsta de 23 de ani fiind preluat în stare gravă, în comă.

La scurt timp, a fost depistat conducătorul auto, un tânăr de 23 de ani, din satul Toflea, comuna Brăhăşeşti, judeţul Galaţi, posesor permis de conducere categoria B valabil, dar şi pasagerul care se afla în autoturism.

La testarea alcoolscop a celui care a condus autovehiculul rezultatul a fost negativ.

S-a constatat că accidentul rutier a avut loc în condiţii de ceaţă densă, iar conducătorul auto a declarat că din acest motiv nu ar fi observat persoanele aflate pe partea carosabilă.

De asemenea, a precizat că a plecat din zona în care s-a produs accidentul de frica reacţiei celorlalte persoane aflate la faţa locului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului.

Ulterior, la data de 16 ianuarie 2023, tânărul de 23 de ani care a fost rănit grav în accidentul rutier a decedat.

Poliţiştii rutieri au extins cercetările în cadrul dosarului penal şi pentru ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.