Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr depistat la volan sub influenţa substanţelor psihoactiv - Ar fi consumat cocaină

droguri

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Goicea, judeţul Dolj, a fost depistat la volan, pe DN 56, în localitatea Branişte, sub influenţa substanţelor psihoactive, informează IPJ, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, întrucât ar fi prezentat "un comportament suspect", iar rezultatul a fost pozitiv la substanţa cocaină.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice. În cauza, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au acţionat pe principalele drumuri din judeţ pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

"În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 294 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 85.000 de lei, au reţinut 38 de permise de conducere, au retras 8 certificate de înmatriculare şi au constatat 3 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice", informează IPJ Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.