Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr depistat la volan sub influenţa substanţelor psihoactive şi cu droguri în maşină

droguri ecstasy

Un tânăr care conducea un autoturism, duminică seară, pe DN 39 Constanţa - Mangalia, a fost depistat sub influenţa substanţelor psihoactive de către poliţişti, iar în maşină a fost găsit un pliculeţ cu droguri, potrivit Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat luni, printr-un comunicat de presă, că în jurul orei 20,30, poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism care se deplasa pe DN 39.

"La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 26 de ani, iar pe locul pasagerului, un bărbat, de 27 de ani. În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise. În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost descoperit un pliculeţ ce conţinea o substanţă susceptibilă a avea efecte psihoactive", se precizează în comunicat.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală, ce a fost înaintat lucrătorilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, potrivit competenţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.