Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr din Craiova, arestat preventiv după ce în locuinţa sa au fost găsite plante şi muguri de canabis

viataverdeviu.ro
canabis

32 plante de cannabis şi aproximativ şi un kilogram de muguri de cannabis, depozitat în trei borcane, au fost găsite de poliţişti în locuinţa unui tânăr de 22 de ani din Craiova, la o percheziţie domiciliară, potrivit Agerpres.

Potrivit IGPR, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T - S.T. Craiova, au efectuat trei percheziţii la locaţii din Craiova şi au descoperit o "cultură indoor", formată din 32 plante de cannabis şi aproximativ 1 kilogram de muguri de cannabis, depozitat în trei borcane. Totodată, au mai fost indisponibilizate o instalaţie de întreţinere a culturii, îngrăşăminte pentru plante, 60 de ghivece, un grinder metalic, un pistol cu bile, 1.300 de lei şi 200 de euro.

Citește și: Alexandru Rafila: ‘Ministerul Sănătăţii are nevoie de o strategie mai clară şi o coordonare mai bună”

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Craiova a dispus reţinerea unui tânăr, de 22 de ani, din Craiova, pentru 24 ore, iar ulterior, Tribunalul Dolj a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru de 30 zile.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc. Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română", a informat IGPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.