Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr din Gorj reținut, după ce s-a urcat la volan fără permis și a provocat un accident cu victime

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un tânăr de 23 de ani, fără permis de conducere, a fost reţinut de poliţişti după ce a provocat un accident rutier cu victime, el fiind acuzat de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, duminică, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza oraşului a avut loc un eveniment rutier cu victime.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr de 23 de ani, din municipiul Motru, în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Motrului, din municipiul Târgu Jiu, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unui imobil.

Citește și: 'Pilda Generalului Zeu' în PNL

"În urma impactului a rezultat rănirea unui tânăr, de 30 de ani, din comuna Băleşti, pasager în autoturism, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul i-ar fi fost încredinţat pentru a fi condus pe drumul public de către tânărul de 30 de ani. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi încredinţarea unui vehicul spre a fi condus unei persoane care nu deţine permis de conducere", a spus Victor Ţuhaşu.

El a adăugat că, în continuarea cercetărilor efectuate de poliţişti, faţă de tânărul de 23 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.