Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr din Vaslui, fără permis, arestat după ce a furat o maşină, cu care s-a răsturnat

facebook.com
politia

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Vutcani a fost arestat preventiv după ce a sustras o maşină dintr-o parcare, după care a condus autovehiculul fără a deţine permis de conducere şi s-a răsturnat într-o rigolă de pe marginea drumului, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, potrivit AGERPRES.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii vasluieni au stabilit faptul că, în noaptea de 13 spre 14 februarie, bărbatul a sustras un autoturism parcat într-un garaj situat în localitatea Vutcani. Deşi nu poseda permis de conducere, acesta a condus autoturismul pe drumul european 581, drumurile judeţene 244A şi 244 H. Pe raza comunei Viişoara, a pierdut controlul direcţiei de deplasare într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă şi a rămas blocat într-o rigolă, provocând avarii autoturismului. Ulterior, acesta a abandonat autoturismul. Pe perioada derulării activităţii infracţionale, bărbatul a sustras din autoturism mai multe bunuri şi sume de bani, prejudiciul rezultat în cauză fiind estimat la peste 4.000 lei", se arată într-un comunicat de presă remis, marţi, de IPJ Vaslui.

Citește și: Lovitură pentru PSD! CCR întoarce Ordonanța de Urgență a Guvernului Dăncilă .

Bărbatul este cercetat în mai multe dosare penale ce au ca obiect infracţiuni de furt, distrugere, dar şi infracţiuni la regimul rutier, poliţiştii continuând verificările pentru a stabili întreaga activitate infracţională.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.