Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr din Vrancea beat și fără permis s-a răsturnat cu mașina în șanț

Foto Mediafax
accident timis

Un tânăr băut bine și fără permis de conducere a provocat un accident de circulație pe un Drum Național din județul Vrancea. El s-a răsturnat cu mașina și apoi a încercat să fugă de la locul producerii accidentului, potrivit Mediafax.

Potrivit polițștilor, accidentul s-a produs pe DN 2 R, în preajma localității Jitia. O patrulă de Poliție a văzut un autoturism răsturnat în afara șoselei, iar agenții au reușit să afle că mașina fusese condusă de un tânăr de 25 de ani. Acesta a fost găsit de polițiști care astfel au aflat că tânărul consumase alcool și avea permisul de conducere suspendat. Ulterior la spitalul din Focșani s-a prezentat o persoană de 50 de ani care a fost rănită în accident.

Citește și: Suntem în alertă! Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimetelor a depistat carne de pui cu gripă aviară

„Astăzi (duminică - n.r), ora 16.30, polițiștii din Jitia, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe DN 2 R, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. În urma verificărilor efectuate, a fost depistat conducătorul auto, în persoana unui tânăr în vârstă de 25 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0.94 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, conducătorul auto avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Ulterior, în jurul orelor 20.00, un bărbat de 50 de ani, pasager în același autoturism, s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea.

Polițiștii au întocmit dosar penal, iar cercetarile continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.