Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr prins beat la volan de două ori în aceeaşi noapte

dosare

Un tânăr în vârstă de 24 ani, din Piatra-Neamţ, a fost prins beat la volan de două ori în aceeaşi noapte, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, potrivit Agerpres.

"În noaptea de 12 iunie, în jurul orei 00,00, în timp ce executau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe DN 15, în Roznov, poliţiştii au observat un autoturism care se deplasa haotic, punând în pericol siguranţă traficului rutier. Poliţiştii au procedat la identificarea conducătorului auto, un tânăr, de 24 ani, din Piatra-Neamţ, care emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge dar în prezenţa cadrelor medicale a refuzat recoltarea acestora.

În jurul orei 2,20, tânărul a fost depistat din nou la volan de poliţişti, conducând pe drumul naţional DN 15.

A fost testat din nou cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, tânărul a refuzat din nou recoltarea acestora.

Poliţiştii au întocmit două dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.