Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr prins conducând băut de două ori în aceeaşi noapte - El a avariat mai multe maşini

permis de conducere

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, care noaptea trecută ar fi avariat mai multe maşini parcate în timp ce conducea băut pe o stradă din Slatina, ar fi fost depistat din nou la volan, tot sub influenţa alcoolului, la câteva ore după ce poliţiştii îi reţinuseră permisul, au informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudiu Şerban, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au fost sesizaţi în noaptea de marţi spre miercuri, că mai multe maşini parcate pe strada Cireşului din municipiul Slatina au fost avariate şi în urma verificărilor au stabilit că incidentul a fost produs de un autoturism condus de tânăr în vârstă de 25 de ani, din Slatina, care ar fi condus băut.

La testarea cu etilotestul, tânărul prezenta o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, context în care i-a fost reţinut permisul de conducere şi pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru conducerea sub influenţa alcoolului.

La circa patru ore după ce i-a fost reţinut permis, tot în cursul nopţii trecute, tânărul ar fi fost din nou depistat de poliţişti conducând băut pe o stradă din Slatina, respectiv pe Bulevardul A.I. Cuza. La testarea cu etilotest, valoarea indicată a fost de 0,72 mg/alcool pur în aerul expirat, iar în dosarul în care este cercetat pentru infracţiuni rutiere a fost adăugată şi infracţiunea de conducere fără permis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.