Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr reţinut, după ce a tâlhărit două bătrâne

catuse politie

Un tânăr de 26 de ani, din localitatea timişeană Iecea Mică, a fost reţinut de poliţişti pentru tâlhărie, după ce a deposedat prin violenţă, de lănţişoarele din aur pe care le purtau la gât, două femei, în Timişoara, potrivit Agerpres.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a informat, joi, că prima sesizare a venit de la o femeie de 80 de ani, căreia i-a fost smuls de la gât lănţişorul, pe o stradă din municipiu.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au demarat investigaţiile şi au identificat şi depistat un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Iecea Mică, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat şi a extinderii urmăririi penale s-a mai stabilit că acesta este bănuit şi de comiterea unei infracţiunii similare, în ziua precedentă, asupra unei femei de 81 de ani.

Faţă de bărbat s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru tâlhărie, urmând a se dispune reunirea cauzelor şi extinderea acţiunii penale.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş, urmând a fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Poliţiştii le recomandă cetăţenilor să evite să poarte bunuri de valoare la vedere, întrucât atrag atenţia persoanelor rău intenţionate şi pot deveni foarte uşor victime alte infracţiunilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.