Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr reţinut după ce şi-a bătut şi ameninţat cu moartea iubita

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un tânăr de 19 ani din Alba a fost reţinut după ce şi-ar fi agresat partenera şi ar fi ameninţat-o cu moartea, se arată într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu au fost sesizaţi joi de către un bărbat de 51 de ani, din localitatea Şard, cu privire la faptul că fiica sa a fost victima unei infracţiuni.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că, pe fondul unor discuţii contradictorii, tânăra ar fi fost agresată de către partenerul său, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Alba Iulia, suferind leziuni pentru a căror vindecare, potrivit concluziilor medico-legale, ar avea nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale. Totodată, tânărul ar fi ameninţat-o cu moartea", se menţionează în comunicat.

Faţă de acesta, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu şi au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.

Ulterior, tânărul a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.