Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr reţinut pentru trafic de droguri de mare risc, în Galați - Două autoturisme de lux, indisponibilizate

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Tânăr reţinut pentru trafic de droguri de mare risc, în Galați - Două autoturisme de lux, indisponibilizate

Un tânăr de 25 de ani din judeţul Galaţi a fost reţinut 24 de ore pentru trafic de droguri de mare risc, în cauză fiind ridicate şi indisponibilizate două autoturisme de lux, despre care există bănuiala că ar fi fost achiziţionate cu banii proveniţi din vânzarea drogurilor, informează miercuri IPJ Galaţi.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi, au efectuat marţi două percheziţii domiciliare la un bărbat de 25 de ani, din comuna Piscu, judeţul Galaţi, într-o cauză penală de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie - noiembrie 2023, bănuitul ar fi procurat şi comercializat, în mod repetat, în judeţul Galaţi, droguri de mare risc (3-CMC) către diverşi consumatori. În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate 31 de grame de canobinoizi sintetici (substanţe chimice produse în laboratoare cu efect psihoactiv conţinând compusul ADB - BUTINACA), 36 de grame de droguri de mare risc, respectiv 3-CMC substanţă de tip Cristal, 9.800 de lei, o sabie de panoplie, un briceag şi un spray cu efect iritant lacrimogen. În cauză s-a dispus măsura sechestrului asigurător cu privire la două autoturisme de lux, care au fost ridicate şi indisponibilizate, existând bănuiala că ar fi fost achiziţionate cu bani proveniţi din săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri", potrivit IPJ Galaţi.

Tânărul a fost condus la sediul DIICOT Galaţi, iar după audierea sa şi administrarea materialului probator a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Miercuri a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, cu propunerea de arestare preventivă a bănuitului pentru 30 de zile.

Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor de la IPJ - Secţia 3 Poliţie Rurală Lieşti şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.